How can I find a 64 bit V8 PMX installers ?

Welcome to the Pyramix MassCore discussion forum.
Forum rules
The Merging Technologies team cannot be held responsible for support queries logged on the public forums. If a support query is logged here and only here, it may not be found and dealt with by the appropriate team.
To ensure that your support issue or bug report is dealt with properly and in good time, please use the link to the tech support request form page on the Merging website.
Make sure to let us know what version you are using when you send your mail. THANKS!
maikol
Posts: 165
Joined: Sat Jun 21, 2003 01:51
Location: Paris

How can I find a 64 bit V8 PMX installers ?

Postby maikol » Fri Mar 01, 2019 17:01

Hello everybody,

I was willing to install a version of Pyramix 8 to be able to use my old mykerinos again on my win7 64 bits PC, but couldn't find any of the installers before v9 on merging's webiste.

As I'm stuck to V8 because of the following versions being not compatible with Mykerinos', and as I've only got 32bits versions of the V8 installers, I'd really need to find the 64bit installer for V8.

I'm really surprised Merging removed these from their website.

Does anyone know if there's still a link somewhere to get it ?

Cheers
Maikol

User avatar
mpdonahue
Posts: 442
Joined: Fri Jan 16, 2004 03:20
Location: Boston, MA
Contact:

Re: How can I find a 64 bit V8 PMX installers ?

Postby mpdonahue » Sat Mar 02, 2019 03:38

Mykerinos only works under 32bit OS..... There were 32 bit versions up to PMX v9.1
All the best,
Mark
*********************
Mark Donahue
Soundmirror, Inc.
Boston, MA
mark@soundmirror.com
www.soundmirror.com
*********************

maikol
Posts: 165
Joined: Sat Jun 21, 2003 01:51
Location: Paris

Re: How can I find a 64 bit V8 PMX installers ?

Postby maikol » Sat Mar 02, 2019 12:14

Hi Mark,

Thanks for your answer !

Just looked at the V9 installation guide, and it says Win7 32 bits is mandatory, so it's a no go for me now. :?

I guess installing V8 and using it without masscore (I just want it to record a stereo pair of inputs) won't work either on Win 7 64 bits ?

Cheers,
Maikol