Clicks and Distortion with Hapi

Official discussion forum for the Merging range of networkable converters
Forum rules
The Merging Technologies team cannot be held responsible for support queries logged on the public forums. If a support query is logged here and only here, it may not be found and dealt with by the appropriate team.
To ensure that your support issue or bug report is dealt with properly and in good time, please use the link to the tech support request form page on the Merging website.
Make sure to let us know what version you are using when you send your mail. THANKS!

Clicks and Distortion with Hapi

Postby babmusician » Tue Aug 01, 2017 19:26

I hear clicks and distortions with my Hackintosh (Yosemite)
but with the same settings everything sounds okay with my
macbook (El Capitan).

I thought maybe the on-board network connection is the problem
and installed a PCI-e Ethernet that works natively on Mac (i checked it with internet, and it works)
, but the problem is still there!
And ...
- I installed the newest version of everything
- in the i/o & sync page the status is locked and green
- changing the buffer size did not help
- the CPU indicator is not red (my hackintosh is much more powerful than the retina15 macbook)
- network connection: 1000 baseT full duplex
- the last firmware in installed

Does anybody have any idea?
babmusician
 
Posts: 2
Joined: Tue Aug 01, 2017 19:17

Re: Clicks and Distortion with Hapi

Postby babmusician » Wed Aug 02, 2017 22:20

okay it was a problem with a driver (kext).

this helped me (I have an intel chip):
http://www.insanelymac.com/forum/topic/ ... board-lan/

this page may also help people who have a similar problem:
https://www.tonymacx86.com/threads/faq- ... ns.164990/
babmusician
 
Posts: 2
Joined: Tue Aug 01, 2017 19:17


Return to Merging AD/DA Converters Hardware

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest