Page 3 of 3

Re: Pyramix and iZotope RX3

PostPosted: Thu Sep 25, 2014 05:49
by RickTarrant
That did the trick.

Thank you sir.

BTW - I see that this thread started in the Merging Cellar category. Is that the better place to post a question regarding third party programs?

rt

Re: Pyramix and iZotope RX3

PostPosted: Thu Sep 25, 2014 14:39
by fl
RickTarrant wrote:the Merging Cellar category. Is that the better place to post a question regarding third party programs?


Yes, I think so.

Re: Pyramix and iZotope RX3

PostPosted: Thu Jun 18, 2015 19:47
by johndsadams
I just discovered the RX connect feature that izotope has implemented in PTs where you "send" a selection to the RX standalone application. It's very slick. Wouldn't that be great to have in Pyramix?
-John

Re: Pyramix and iZotope RX3

PostPosted: Thu Jun 18, 2015 19:57
by klaukholm
RX connect works with pyramix

Re: Pyramix and iZotope RX3

PostPosted: Thu Jun 18, 2015 20:03
by johndsadams
Yes indeed! I just discovered it. That's what happens when you don't check the merging forum all that often!
-John

Re: Pyramix and iZotope RX3

PostPosted: Sat Dec 05, 2015 20:39
by charlienyc
fl wrote:The description of the process on the Izotope website leaves out a few Pyramix specific particulars, so here's my revised list of instructions


Frank, i just want to thank you for your clear directions on this. i upgraded my RX to 5 on a whim (i couldn't resist the sale) thinking it might be a good alternative to another $$$ renovator license. you're spot on in saying Izotope's instructions leave out important bits and, again, thanks to you i'm able to use it as intended.

Merging should hire you to re-write their manuals!

Edit: i sent your procedure to Izotope (and credited you for what it's worth). now it's live on their support page here: https://www.izotope.com/support/kb/inde ... ng_Pyramix

cheers,
-charlie