Page 1 of 1

Two Version of Many VST Plugins?

Posted: Sat Jan 02, 2016 20:33
by Silas
Hello to All,

Does anyone know why I would have (2) versions of a single plugin in the list? PMX V9.1 MassCore. For instance, most of the FabFilter plugins show the name of a single plugin twice:

VST Plugins->
FabFilter->
2 in -2 out->
FabFilter Pro-L
FabFilter Pro-L

This is occurring with multiple brands (but not all), most plugins (but not all from the same brand).
Only the VST Plugins folder from the Program Files folder is selected (NOT the X86 one). Plugins installed only once - only one dll in the folder etc.

It is NOT happening on my other 64-bit MassCore system - which also displays x64 next to VST plug in names...

Thanks,
Silas

Re: Two Version of Many VST Plugins?

Posted: Sun Jan 03, 2016 07:21
by Jesse.Lewis
:) I have you beat at 3 copies of every Fabfilter plug.

Try force-scan of VSTs. That fixed it for me.

Cheers,
Jesse

Re: Two Version of Many VST Plugins?

Posted: Tue Jan 05, 2016 16:37
by Silas
Hallelujah! It worked.

Thanks Jesse.

-Silas