Video lagging - not in sync

Pyramix Native users forum
Forum rules
The Merging Technologies team cannot be held responsible for support queries logged on the public forums. If a support query is logged here and only here, it may not be found and dealt with by the appropriate team.
To ensure that your support issue or bug report is dealt with properly and in good time, please use the link to the tech support request form page on the Merging website.
Make sure to let us know what version you are using when you send your mail. THANKS!

Video lagging - not in sync

Postby tas » Wed Dec 27, 2017 19:30

I work on some pretty light post-production projects and I always have picture sync problems. Well not always, I didn't use to have them If I remember correctly. I feel that earlier versions, perhaps 10, were better performing.
I am now on a 8core mac (2010), bootcamped to windows 10 (OS on flashdrive), running pyramix 11.0.5 native, graphics is Nvidia GeForce 8800GT and I have done the graphic tweaks recommended by Merging. I also have a seperate HDD for audio and one for video.
Any thoughts are welcome.
PMX 8.0.12 Native, Windows 7 Ultimate, MacPro, Bootcamp 4.0, RME MadiFX
Posts: 307
Joined: Sun Jun 10, 2007 15:41

Re: Video lagging - not in sync

Postby Classic » Wed Jan 03, 2018 18:48

Sample rate differences?
Bad genlock (or no genlocked audio)?
Posts: 76
Joined: Fri Aug 31, 2012 21:49

Return to Pyramix Native

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests