Hapi and Reaper OSX

Pyramix Native users forum
Forum rules
The Merging Technologies team cannot be held responsible for support queries logged on the public forums. If a support query is logged here and only here, it may not be found and dealt with by the appropriate team.
To ensure that your support issue or bug report is dealt with properly and in good time, please use the link to the tech support request form page on the Merging website.
Make sure to let us know what version you are using when you send your mail. THANKS!

Hapi and Reaper OSX

Postby Larry Elliott » Sun Oct 02, 2016 01:35

Has anyone got this combination to work?

Thank you
Larry Elliott
 
Posts: 510
Joined: Thu Dec 09, 2004 00:18
Location: Auckland, New Zealand

Re: Hapi and Reaper OSX

Postby Thomas Grubb » Mon Oct 03, 2016 04:01

Hi Larry,

I haven't used Reaper, but regularly run Logic X monitoring various synthesizers at low latency, also as an aggregate device with another instrument that outputs 14 channels at 24/96 via USB. Clicks occasionally happen at super-low buffer settings, though that might also be my aging 2008 Mac Pro.

Cheers,
Tom
Thomas Grubb
manomusica.com
Melbourne
Thomas Grubb
 
Posts: 257
Joined: Fri Feb 10, 2006 02:20
Location: Melbourne, Australia

Re: Hapi and Reaper OSX

Postby ljudatervinning » Mon Oct 03, 2016 23:12

Works great here!
Reaper on a Macbook pro late 2011, running as a back up on live recordings.
HP ProCurve as network switch.
ljudatervinning
 
Posts: 17
Joined: Tue May 05, 2015 00:00

Re: Hapi and Reaper OSX

Postby Julian Gough » Mon Oct 10, 2016 23:52

Larry Elliott wrote:Has anyone got this combination to work?

YES

well Horus and Reaper OSX to be accurate.
Julian Gough
 
Posts: 211
Joined: Fri Apr 11, 2003 00:19
Location: Stoke Poges, UK

Re: Hapi and Reaper OSX

Postby Thomas Grubb » Wed Oct 12, 2016 03:45

I should also add Larry, you may encounter some strange behaviour going from using the Hapi on MassCore then OSX. After having everything working fine with OSX, I worked for a few days on MassCore. Plugging it back in to the Mac a relay in the Hapi started to click continuously and there was an error message. After a bit of digging around, I changed the buffer from 128 to 64 and everything settled down. Must say it puts a damper on the creative process not being able to just turn on the system and have it work as you left it!

Cheers,
Tom
Thomas Grubb
manomusica.com
Melbourne
Thomas Grubb
 
Posts: 257
Joined: Fri Feb 10, 2006 02:20
Location: Melbourne, Australia

Re: Hapi and Reaper OSX

Postby A.J.B » Mon Jul 10, 2017 18:49

I am using Reaper occasionally with my HAPI and ASIO on My Precision Dell laptop, works well

but I prefer Pyramix 11 :)
A.J.B
 
Posts: 1
Joined: Wed Jul 05, 2017 16:41


Return to Pyramix Native

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], Bing [Bot] and 1 guest

cron