Search found 106 matches

by draudio2u
Tue Oct 02, 2018 01:35
Forum: Pyramix General
Topic: WAV files not seen upon return to PMX
Replies: 21
Views: 6842

Re: WAV files not seen upon return to PMX

So I have to thank Jordi and David at Merging for helping fix this issue. Here are the required protocols: - In the Mounting rules window, activate both "Ignore BWF Chunk..." and "Ignore iXML chunk.." in the Special rules for Wave files containing BWF or iXML chunks section. This...
by draudio2u
Tue Oct 02, 2018 01:25
Forum: Pyramix General
Topic: Masscore boot option disappeared
Replies: 0
Views: 524

Masscore boot option disappeared

Hello, Had a perfectly good Masscore system running on Friday (Windows 10 PMX11.1), then today on boot - no option to choose between Masscore and Native - just boots Native. Go to try and make connections in ANEMAN, nothing is allowed. Checked Keys, EasyConnect sees device as does MTDiscovery, but c...
by draudio2u
Wed Sep 26, 2018 01:44
Forum: Pyramix General
Topic: WAV files not seen upon return to PMX
Replies: 21
Views: 6842

Re: WAV files not seen upon return to PMX

Yes, I did this a few versions ago as well for the solution, but this time it is not seeing it.
Also, this works fine for "complete" files, but when you do a bunch of snippets for manual noise removal, and then it doesn't see them - NIGHTMARE.
by draudio2u
Wed Sep 26, 2018 00:03
Forum: Pyramix General
Topic: WAV files not seen upon return to PMX
Replies: 21
Views: 6842

Re: WAV files not seen upon return to PMX

Hello,
Yes. Save to different folder. Save to different drive. Make another copy. The file just doesn't get recognized by PMX and the original file remains upon reopen.

What was the RX problem - same with PMX to RX and back in or just working in RX?
by draudio2u
Tue Sep 25, 2018 22:04
Forum: Pyramix General
Topic: WAV files not seen upon return to PMX
Replies: 21
Views: 6842

Re: WAV files not seen upon return to PMX

Resurrecting this topic: It seems this issue still has not been solved and I am having trouble again: Recording files, create "control W" wav files in order to process them outside of Pyramix (Cube-Tec tools), then expect them to drop back in exactly where they were in the EDL. The copies ...
by draudio2u
Fri Sep 21, 2018 21:50
Forum: Pyramix General
Topic: PC AudioLabs verses Apple MacBook Pro
Replies: 6
Views: 1751

Re: PC AudioLabs verses Apple MacBook Pro

...no one does remotes...?
by draudio2u
Mon Sep 17, 2018 23:28
Forum: Pyramix General
Topic: PC AudioLabs verses Apple MacBook Pro
Replies: 6
Views: 1751

PC AudioLabs verses Apple MacBook Pro

Hello, Building a new remote laptop and am down to two options: PC AudioLabs MC7s or new Apple MacBookPro running in Bootcamp (probably will never see Apple OS boot). My main concern is third party driver conflicts that steel CPU even if just for a moment. Dennis and I discovered reason my current r...
by draudio2u
Mon Sep 17, 2018 23:19
Forum: Pyramix General
Topic: Curious system freeze during live concert recording
Replies: 5
Views: 1231

Re: Curious system freeze during live concert recording

Thanks for the suggestions. I did more testing and a few more location recordings making sure I was covered and found that it is the internal USB3 connector starting to degrade INSIDE the laptop. I have two USB3 connections on one side and two USB2 connections on the other - separate boards. Turns o...
by draudio2u
Mon Sep 17, 2018 23:11
Forum: Pyramix General
Topic: HAPI with Wavelab switching AES/AD Bank position
Replies: 1
Views: 621

HAPI with Wavelab switching AES/AD Bank position

Hello, I am sure this is a simple task but I am not figuring out if there is a way to switch the location of the AD on Hapi to Bank 0 so it shows up as 1 thru 8 in Wavelab. It seems my default is AES on bank 0, then AD2 as Bank 1 (confirmed when I route in Pyramix). Wavelab only sees the first 8 cha...
by draudio2u
Sat Aug 04, 2018 20:07
Forum: Pyramix General
Topic: Curious system freeze during live concert recording
Replies: 5
Views: 1231

Curious system freeze during live concert recording

Hello: Running: RME UFX+ 9624--> USB3 into Dell 4600 workstation laptop running W7pro with PMX11 (dual screen ASUS on a USB2 port) recording to external SSD T5 Samsung drive (eFat format) on the same USB3 card in laptop as the RME. Perfect for over a week then 30 seconds into concert (World Premiere...
by draudio2u
Tue Jul 31, 2018 00:33
Forum: Pyramix General
Topic: Hapi boots with "No A/D Available"
Replies: 0
Views: 959

Hapi boots with "No A/D Available"

Hi,
Yesterday it was fine.
Today Hapi boots with "No A/D Available". Thoughts? Anyone see this?
Thank you.
by draudio2u
Fri Apr 13, 2018 18:18
Forum: Pyramix General
Topic: Pyramix not booting - "windows will advise a solution"
Replies: 6
Views: 1800

Pyramix not booting - "windows will advise a solution"

Hi, Windows 7 Pro 64bit, running PMX 11.0.6. his machine was running Pyramix fine just two weeks ago, but now will not boot. A window pops up stating "Program has stopped working, Windows will advise if a solution to the problem becomes available" I have restored the system back two dates ...
by draudio2u
Fri Jan 26, 2018 16:07
Forum: Pyramix General
Topic: Easy Connect not connecting
Replies: 14
Views: 4863

Re: Easy Connect not connecting

https://www.dropbox.com/s/chpkkikwj531ww0/merging%20screen%20shot.jpg?dl=0 Update: See screen shot. It seems we were able to retrieve the Hapi in MT Discovery / ASIO / and we see it in Ravenna Easy Connect but it is still grayed out. Based on what you see on Ravenna ASIO Panel, I think this error m...
by draudio2u
Fri Jan 26, 2018 05:33
Forum: Pyramix General
Topic: Easy Connect not connecting
Replies: 14
Views: 4863

Re: Easy Connect not connecting

Update: I thought I would try Ravenna ASIO Driver to see if it would allow the connection, and that was a mistake. It actually voided the Hapi all together. So I removed that application, rebooted a few times, reinstalled my license, and now I have no Hapi at all - not in MT Discovery, not in VS3, ....
by draudio2u
Thu Jan 25, 2018 22:46
Forum: Pyramix General
Topic: Easy Connect not connecting
Replies: 14
Views: 4863

Re: Easy Connect not connecting

Yes, HAPI shows in MT Discovery, but the ASIO in VS3 does not show it, so there is a disconnect somewhere there.