Search found 9 matches

by buggyboy
Thu Aug 16, 2018 14:48
Forum: Pyramix General
Topic: Unable to access Hapi in Maintenance Mode
Replies: 2
Views: 733

Re: Unable to access Hapi in Maintenance Mode

Thanks David :) I also got a reply from Merging in the mean time, and that solved the problem. To access the Hapi web interface, I had to use : http://169.254.118.71:8080/rescue/hapi.html 169.254.118.71 being the IP displayed by Hapi once booted in Maintenance mode To access it "normally",...
by buggyboy
Thu Aug 16, 2018 04:55
Forum: Pyramix General
Topic: Unable to access Hapi in Maintenance Mode
Replies: 2
Views: 733

Unable to access Hapi in Maintenance Mode

Hello, I'm unable to update the firmware on my Hapi. Currently running Firmware_3.9.0_34718 (and intending to update with the latest MaintenanceMode_v42) Once rebooted in Maintenance mode, the web interface started from MTDiscovery or from Aneman (http://hapi_90494.local.:8080/) cannot access it. I ...
by buggyboy
Wed Jan 04, 2017 02:42
Forum: Pyramix General
Topic: HORUS/HAPI Routing & Dante?
Replies: 15
Views: 6932

Re: HORUS/HAPI Routing & Dante?

It is very odd that the Hapi session sink shows a valid connection to the DAC via the AES sap:// source, and the AES meter shows activity, but nothing gets delivered to the DAC :( I had the exact same question, and reading your post gave me an idea : I still don't know about the Hapi session sink, ...
by buggyboy
Mon Jan 02, 2017 02:25
Forum: Pyramix General
Topic: HORUS/HAPI Routing & Dante?
Replies: 15
Views: 6932

Re: HORUS/HAPI Routing & Dante?

Hi Mark, I am assuming I can do this direct routing using the same advanced tab in MT Discovery? (i.e.: create 2 channel source as AES 1-2, then create 2 channel destination as DAC 1-2?) Any advice before diving into this? not much of an advice, but out of curiosity, I just tried with a spdif input,...
by buggyboy
Sat Dec 31, 2016 02:24
Forum: Pyramix General
Topic: HORUS/HAPI Routing & Dante?
Replies: 15
Views: 6932

Re: HORUS/HAPI Routing & Dante?

Hi ljudatervinning, I'm sure I do not fully understand what is possible to do here and how to do it. With this "advanced configuration", could I duplicate 2 channels, like having inputs 1 and 2 out to 1,2,3,4 as 1,2,1,2, on a single DA8? With inputs coming from the ASIO driver? That would ...
by buggyboy
Wed Dec 21, 2016 18:51
Forum: Pyramix Native
Topic: Cannot use Ravenna ASIO Driver on Windows 10 (with Hapi)
Replies: 2
Views: 3042

Re: Cannot use Ravenna ASIO Driver on Windows 10 (with Hapi)

Well, turns out that the C++ runtime library was only installed with its 64 bit flavor and the x86 part was missing. As a result, 32 bit hosts could not access the Ravenna ASIO driver. It had to be downloaded ( https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555 ) and installed separately....
by buggyboy
Tue Dec 20, 2016 22:11
Forum: Pyramix Native
Topic: Cannot use Ravenna ASIO Driver on Windows 10 (with Hapi)
Replies: 2
Views: 3042

Cannot use Ravenna ASIO Driver on Windows 10 (with Hapi)

I have a PC that was running fine on Windows 7 connected to my Hapi. After moving to Windows 10 Pro x64, I cannot get any ASIO host to use the Ravenna driver. The Hapi is directly connected to an Intel Gigabit CT Desktop network card (the PC is also connected to a router for Internet access with the...
by buggyboy
Tue Dec 20, 2016 11:31
Forum: Pyramix Native
Topic: ASIO Ravenna + Hapi with Windows Server 2012 R2
Replies: 14
Views: 10078

Re: ASIO Ravenna + Hapi with Windows Server 2012 R2

Well, I've been a little too optimistic. Turns out my Win10 X64 Pro has all drivers installed (UAC down and firewall off, of course) and still, I cannot get a player like foobar to use the Ravenna ASIO driver. If anyone has another idea, I'd be very interested. Solution : http://forum.merging.com/vi...
by buggyboy
Mon Dec 19, 2016 19:37
Forum: Pyramix Native
Topic: ASIO Ravenna + Hapi with Windows Server 2012 R2
Replies: 14
Views: 10078

Re: ASIO Ravenna + Hapi with Windows Server 2012 R2

It works now! I spent an interesting night before going to work today :) Initially the setup was not working on Windows Server 2012 R2, but having received the precise instructions from David, I have been able to trace the culprit (as a friend suggested): it was a missing PCI driver on the motherbo...